Skip to content
Politică

Tăriceanu iese la atac

Călin Popescu Tăriceanu l-a atacat dur pe prezidențiabilul ACL Klaus Iohannis, afirmând că „nu are calificarea necesară pentru a fi președinte”.

„Ca să ajungi președintele României nu te duci la Cotroceni, nu te califici la locul de muncă (…) De la Primăria Sibiului până la Președinția României e un pas enorm, enorm, enorm, iar domnul Iohannis nu are calificarea necesară orice s-ar spune, chiar dacă dânsul vrea să prezinte Sibiul ca un model. Ar trebui să aibă decența să spună câte fonduri guvernamentale s-au alocat”, a afirmat Tăriceanu într-o conferință de presă.

Acesta a menționat că și Slobozia ar fi fost un oraș mai dezvoltat dacă ar fi primit fonduri guvernamentale ca și Sibiul.

„Și Slobozia dacă ar fi primit fondurile astea ar fi arătat cu mult mai bine, ar fi fost mult mai atractivă și ar fi putut să fie un punct de destinație turistică”, a spus Tăriceanu.

Referitor la contracandidatul Victor Ponta, Călin Popescu-Tăriceanu a declarat că acesta este cu mult mai calificat decât Klaus Iohannis.

„Victor Ponta este mai calificat în orice caz cu mult mai mult decât domnul Iohannis. Domnul Ponta are și el o experiență politică deja la un nivel înalt, a fost premier până la alegerile din 2012, a fost reales prim-ministru. Sigur nu are poate experiența politică pe care o am eu dar totuși nu pleacă de la nivelul de primar de municipiu”, a susținut Tăriceanu.

3 comentarii la “Tăriceanu iese la atac

  1. Domnule Tariceanu mi se pare mie sau incercati sa va dati bine pe langa domnul Ponta??? Si dumneavoastra candidati, nu sunteti sigur de sustinerea pe care o aveti si incercati sa ocuati o functie daca iese Ponta presedinte?

  2. inteleg ca vreti sa va dati bine pe langa domnul Ponta, dar sa va aratati asa pe fata?! doriti sa va multumiti doar cu firimituri?.. nu avem nevoie de un asa presedinte!!

  3. Tariceanu spune, ca intotdeauna, un adevar. Chiar daca are de pierdut. Asa a facut si cu marirea salariilor dascalilor in 2008. A avut mult de pierdut, dar a spus adevarul, ca nu se poate. Cred ca asta-i tot.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *