Skip to content
Politică

Tăriceanu iese la ATAC: Ponta are o problemă

Președintele Senatului și candidatul independent la alegerile prezidențiale, Călin Popescu Tăriceanu, spune că prezidențiabilul PSD, Victor Ponta, are o problemă în ceea ce privește strângerea voturilor.

”Premierul are o problemă în a strânge voturi suplimentare. Eu pot lua voturi din dreapta – nimeni nu poate spune că sunt altceva decât liberal. Pot luat voturi și din stânga, prin măsurile pe care le-am luat (n.r. – în perioada în care a fost prim-ministru). În turul doi am șanse să câștig în turul doi în fața lui Victor Ponta. Avem o diferență de viziune. Ne despart o serie de lucruri care conturează profilul fiecărui candidat”, a declarat Tăriceanu la DCnews.ro.

4 comentarii la “Tăriceanu iese la ATAC: Ponta are o problemă

  1. CE FRUMOS MINTE TRADICEANU, CE FRUMOS LE STA IMPREUNA : UN SECURIST SI UN FOST TURNATOR COMUNIST REACTIVAT DUPA 1990 !!! CE HAZ AR FI SA-I VEDEM IN TURUL 2 CA SE CRITICA SI SE CONTREAZA !!! DAR CUM SI CU CE ARGUMENTE SI DIN CE MOTIVE ?!! PENTRU CA MODELUL ASTA SCAPATAT A PRIMIT O SLUJBA BUNICICA FOC ASTA PRIMAVARA DE LA PONTAC SI S-A FACUT PRES IN FATA CABINETULUI LUI PENTRU ASTA,CACI NEVASTA TANARA CU BANI MULTI SE TINE !!! Stiu ca o sa cenzurati comentariul ,ca orice comentariu critic la adresa patronului dvs….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *