Skip to content
Politică

Tăriceanu îi bate apropo lui Dragnea privind candidatul prezidențial: Dacă nu, se deschid alte posibilități

observator.tv

Președintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, îi bate apropo omologului din PSD, Liviu Dragnea, în ceea ce privește candidatul prezidențial pentru alegerile din 2019.

Mai precis, Tăriceanu a declarat vineri că varianta optimă pentru alegerile prezidenţiale este o candidatură comună PSD- ALDE. Totuși, șeful Senatului a adăugat că, dacă nu se poate astel, „se deschid alte posibilități”, informează Adevărul.ro.

„Fiind într-o coaliţie politică cu PSD-ul, aprecierea mea, şi cred că şi a colegilor mei, este că vom avea o şansă dacă vom merge cu o candidatură unică. Deci, va trebui să discutăm şi cu cei din PSD, la un anumit moment. Momentul, clar, nu a venit. O să mă întrebaţi şi când vine, nu ştiu să vă spun exact, dar mai încolo oricum. O să discutăm despre această variantă. Eu cred că varianta optimă este o candidatură unică. Dacă o să accepte şi ei, o să mergem cu o candidatură unică, dacă nu, sigur că se deschid alte posibilităţi, dar eu cred că aceasta va fi prima opţiune”, a afirmat Călin Popescu Tăriceanu.

Totuși, întrebat dacă el va candida la alegerile prezidenţiale, liderul ALDE a evitat să dea un răspuns, mulțumindu-se să spună că este prea devreme pentru a se discuta despre o eventuală candidatură.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *