PSnews

Recent

Tăriceanu îi dă șah lui Tudose în ceea ce privește REMANIEREA

evz.ro

Președintele ALDE și al Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, îi dă șah prim-ministrului Mihai Tudose în ceea ce privește REMANIEREA guvernamentală.

Al doilea om în stat a declarat joi după-amiază că, deși este dreptul oricărui șef de guvern să facă remanieri, decizia Alianței Liberalilor și Democraților este aceea de a-i păstra sprijinul politic lui Viorel Ilie, în ciuda faptului că premierul vrea să îl înlăture pe acesta din funcția de ministru pentru Relația cu Parlamentul.

În sprijinul acestei idei, Tăriceanu a amintit de faptul că Senatul a respins cererea DNA de urmărire penală a lui Ilie și a adus în discuție ceea ce el a denumit „abuzurile DNA”.

„Şi premierul Tudose trebuie să ţine cont de argumentele pe care i le voi prezenta. (…) Există totuşi un vot în Senat. Acest vot este unul al coaliţiei. (…) Să nu ne trezim cu o manifestare de voinţă, orgoliu, în detrimentul coaliţiei„, a declarat Tăriceanu.

„După reuniunea PSD, mă aştept să avem o discuţie cu Tudose. Am să-i prezint clar concluziile noastre. Am mai avut discuţii cu domnul Tudose, nu pot să dau amănunte despre ele.”

„Nu cred că e cazul să speculez pe nişte ipoteze. Nu pot să anticipez nimic, pentru că PSD va avea o reuniune.”

„Ne menţinem angajamentul politic.”

 

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inapoi