Skip to content
Politică

Tăriceanu îi oferă SPERANȚE lui Dragnea: Amnistia și grațierea sunt oportune!

Călin Popescu Tăriceanu a făcut luni seară precizări în cadrul unei emisiuni de televiziune despre una din temele care macină cel mai mult societatea românească în ultima vreme, mai precus justiția.

Concret, președintele ALDE chestionat privitor la cum vede el măsura amnistiei și grațierii, a răspuns că este oportună pentru că au fost mulți oameni nevinovați condamnați din cauza protocoalelor dintre SRI și instituțiile judiciare.

„Dintr-o perspectivă, amnistia și grațierea sunt oportune. De ce spun asta? Pentru că suntem în fața unei situații cu totul anormale. Protocoalele și-au produs o serie de efecte. Pe baza acestora, niște oameni au fost condamnați nevinovați. Astfel, ar trebui luată această măsură. D.p.v.d. politic și moral unii oameni ar spune că această măsură este pentru Dragnea și discuția se blochează și se intră pe un tărâm al iraționalului și logica nu mai are loc”, a spus Tăriceanu la TVR.

1 comentariu la “Tăriceanu îi oferă SPERANȚE lui Dragnea: Amnistia și grațierea sunt oportune!

  1. Sper sa va vad pe toti psd-istii, alde-istii si toti excrocii de la putere in lanturi si aruncati in temnite reci si grele din care sa nu mai iesiti pana cand toata coruptia si raul pe care il faceti tarii asteia va disparea si lumea va trai intr-adevar intr-o tara democratica si curata!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *