Skip to content
Politică

Tăriceanu îi ține partea lui Dragnea: E un demers impropriu!

www.dcnews.ro

Presedintele ALDE Calin Popescu Tariceanu califică drept „un demers impropriu” solicitarea PNL de invalidare a mandatului de deputat al lui Liviu Dragnea, spunand ca i se pare „anormal sa scoatem de la naftalina un articol care trebuie sa fie valabil si pana acum”.

CITIȚI ȘI: Lovitură DURĂ pentru Dragnea! Riscă să nu intre în Parlament

„Nu s-a constat la aceste alegeri nicuin fel de iregularitate(…) De ce nu s-a cerut atunci suspendarea lui Dragnea in mandatul pe care tocmai il incheie”, a afirmat liderul ALDE, la Digi24, sustinand ca articolul din Regulamentul Camerei Deputatilor se aplica doar la fraude la actualul proces electoral.

Din punct de vedere politic mi se pare o greseala. PNL, in loc sa constate ca linia pe care s-a inscris de doi ani de zile, discursul pe care l-a avut a dus la un rezultat devastator, continua cu acelasi discurs, este condus in maniera PDL-ului”, a declarat Tariceanu, conform hotnews.ro.

Intrebat de prevederea Regulamentul Camerei Deputatilor care spune ca alegerea unui deputat poate fi invalidata daca exista o condamnare definitiva pentru infractiuni legate de derularea procesului electoral, Tariceanu a afirmat ca „nu s-a constatat la aceste alegeri nicicun fel de iregularitate”.

 La observatia ca nu se precizeaza ca trebuie sa fie vorba de infractiuni la alegerile curente, Tariceanu a declarat „de ce nu s-a cerut atunci suspendarea lui Dragnea in mandatul pe care tocmai il incheie?”

„In momentul in care 47% din alegatori au dat votul in cunostinta de cauza (…) este un demers impropriu”, a continuat Dragnea.

„Mi s-ar parea anormal ca sa scoatem de la naftalina un articol care trebuie sa fie valabil si pana acum”, a adaugat liderul ALDE.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *