Skip to content
Politică

Tăriceanu îl acuză pe Iohannis de subordonare în relația cu Blaga

Președintele Senatului Călin Popescu Tăriceanu a afirmat că președintele PNL Klaus Iohannis este subordonatului lui Vasile Blaga, argumentând astfel votul negativ al PNL pentru demersul de suspendare a președintelui Traian Băsescu.

„Dnul Iohannis nu e capabil să reprezinte un partid cum e PNL care s-a remarcat ca un partid de factură liberală. Nu e capabil să facă față competiției interne din ACL cu PDL și ajunge să fie un executant al partidului domnului Blaga. În fața cererii mele de suspendare a preșdintelui nu mă așteptam decât la o anumită consecvență a PDL și a dlui Blaga care l-a susținut pe Băsescu la referendumul de demitere. Mă așteptam însă la altceva din partea PNL pentru că a fost într-o poziție de aversitate, a fost unul dintre cei mai puternici adversari ai lui Băsescu”, a declarat Tăriceanu.

De asemenea, președintele Senatului le-a adresat o scrisoare foștilor colegi din PNL în care  îi invită pe liberalii din PNL să se alăture PRL, pentru ca Traian Băsescu, Elena Udrea, Emil Boc şi Vasile Blaga să rămână „doar cu liderii aleşi nestatutar la congres”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *