Skip to content
Politică

Tăriceanu îl pune la zid pe Iohannis

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a vorbit marți, în cadrul unei intervenții telefonice la un post de televiziune, despre ordonanța de urgență care permite primarilor să schimbe partidul din care fac parte fără ca aceștia să își piardă ulterior mandatul de primar.

Tăriceanu a comentat gestul liberalilor de a boicota votul, invocând tocmai situația președintelui PNL, care a fost ales ca primar al Sibiului pe listele Formului Democrat al Germanilor din România.

„Cât de corect este demersul pe care îl face Klaus Iohannis? (n.r. boicotarea votului pentru OUG) Vreau să amintesc tututor că dânsul a fost ales ca primar al Sibiului pe lista FDGR, ulterior a trecut la PNL, folosindu-se de argument că FDGR nu funcționează ca partid, a folosit o șmecherie, cu toate că dorește să își creeze imaginea de om foarte principial. Domnia sa a crezut că acest lucru merită făcut acum cu ordonanța de urgență (n.r. să părăsească sala în momentul votului). Ordonanța care nu va face decât să dea dreptul celor care au fost aleși pe listele USL, din moment ce USL nu mai există, să meargă spre un partid sau altul . Dansul doreste să boicoteze această lege”, a spus Tăriceanu.

 

3 comentarii la “Tăriceanu îl pune la zid pe Iohannis

 1. Consider ca ordonanta de care se vorbeste in interventia lui Tariceanu este binevenita pentru clarificarea situatiei din administratiile locale si pentru indeplinirea obiectivelor economico-sociale stabilite in localitatile din tara. Acum fiind intr-un blocaj total si in 10 zile lucrurile se clarifica pentru binele cetatenilor din localitatile respective. Cunosc f. bine situatia din teritoriu; in comuna mea natala si in comunele invecinate exista CERTURI ZILNICE intre consilieri si primari, nu se poate adopta nicio hotarare.
  PDL si PNL se dau de ceasul mortii uitand sa spuna ca ei au data o lege in 2006 de care, timp de 45 de zile, au beneficiat de aceast „traseism politic”, obtinand consilieri si primari CATI AU VRUT. Cei care vor sa ramana la PDL, la PNL, la PSD etc au posibilitatea s-o faca.
  Eu, personal, am votat candidati(consilieri, primar, presedinte de CJ) propusi de PNL numai pentru faptul ca au fost in USL.

 2. ar fi bine sa fie original Motocicleanul nu sa apuce propaganda de rahat pishadista si s-o multiplice ca un demn amic al Plagiatorului!!!

 3. Citez din statutul FDRG
  Membrii Forumului German au libertatea de a se înscrie în partide politice, sindicate, asociaţii profesionale şi alte organizaţii, pot îndeplini funcţii în cadrul administraţiei publice şi în cadrul organelor guvernamentale.
  Deci de unde atata traseism politic? In loc sa isi prezinte proiectele inexistente de altfel, manipuleza cetatenii prin aceste teripuri ieftine de campanie. Nu va lasati pacaliti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *