Tăriceanu îl pune la zid pe Iohannis

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a vorbit marți, în cadrul unei intervenții telefonice la un post de televiziune, despre ordonanța de urgență care permite primarilor să schimbe partidul din care fac parte fără ca aceștia să își piardă ulterior mandatul de primar.

Tăriceanu a comentat gestul liberalilor de a boicota votul, invocând tocmai situația președintelui PNL, care a fost ales ca primar al Sibiului pe listele Formului Democrat al Germanilor din România.

„Cât de corect este demersul pe care îl face Klaus Iohannis? (n.r. boicotarea votului pentru OUG) Vreau să amintesc tututor că dânsul a fost ales ca primar al Sibiului pe lista FDGR, ulterior a trecut la PNL, folosindu-se de argument că FDGR nu funcționează ca partid, a folosit o șmecherie, cu toate că dorește să își creeze imaginea de om foarte principial. Domnia sa a crezut că acest lucru merită făcut acum cu ordonanța de urgență (n.r. să părăsească sala în momentul votului). Ordonanța care nu va face decât să dea dreptul celor care au fost aleși pe listele USL, din moment ce USL nu mai există, să meargă spre un partid sau altul . Dansul doreste să boicoteze această lege”, a spus Tăriceanu.

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: