Skip to content
Politică Știri

Tăriceanu, întrebat dacă este şantajat de PSD cu votul pentru avizarea urmăririi penale: Îşi poate permite PSD să mă şantajeze pe mine? Eu cred că nu

Preşedintele Senatului Călin Popescu Tăriceanu a spus, joi seară, întrebat fiind dacă este şantajat de PSD cu votul pentru avizarea urmăririi penale, că aceste afirmaţii sunt ”pastille de presă”. ”PSD îşi poate permite să mă şantajeze pe mine? Eu cred că nu”, a spus Tăriceanu, notează News.ro.

Călin Popescu Tăriceanu a fost întrebat, joi seară, ce crede despre afirmaţiile potrivit cărora întârzierea votului la Senat pentru avizarea urmăririi sale penale este un şantaj pe care PSD îl face asupra sa şi a spus că sunt ”pastile de presă”.

Cred că astea sunt pastile de presă. PSD îşi poate permite să mă şantajeze pe mine? Eu cred că nu. Pentru că, dacă e vorba de şantaj, vă puneţi întrebarea: coaliţia asta cum stă în picioare? ALDE are vreun rol în această coaliţie? Dacă vorbim strict din punct de vedere politic şi matematic. ALDE şantajează cumva coaliţia sau pe partenerii noştri? Nu”, a spus Tăriceanu.

Comisia Juridică din Senat a amânat din nou, marţi, din lipsă de cvorum, discuţia privind raportul pe care senatorii din comisie trebuie să-l dea în ceea ce priveşte solicitarea DNA de avizare urmăririi penale pentru preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu.

De ce ar fi o prioritate acest raport? (…) Cred că prioritare sunt legile aşteptate de cetăţeni din partea noastră care să le facă viaţa mai bună”, a spus preşedintele Comisiei Juridice, Robert Cazanciuc.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *