Skip to content
Politică

Tăriceanu l-a făcut bețiv pe un deputat PNL chiar în plenul reunit

bzv.ro
" "

Președintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, l-a făcut bețiv pe un deputat al Partidului Național Liberal (PNL) chiar în plenul reunit al Parlamentului.

S-a întâmplat miercuri, când Florin Roman (căci despre el este vorba) s-a plâns că liderul ALDE nu numără corect aleșii prezenți în sală. Roman este același care a anunțat acum câteva zile că își va monta cort în dreptul biroului președintelul PSD, Liviu Dragnea, dacă șeful Camerei Deputaților va continua să ignore proiectul de lege al liberalilor pentru Centenarul Marii Uniri.

Concret, vicepreședintele PNL l-a calificat pe Liviu Dragnea drept „un trădător de țară”., scrie DCnews.

„Ce s-a întâmplat astăzi în Comisia de Administrație este primul pas spre federalizarea Transilvaniei cu acordul domnului Liviu Dragnea, un trădător de neam și de țară care oficializează limba maghiară, steagurile secuiești și alte însemne doar pentru a vinde țara la pachet”, a tunat Florin Roman.

Imediat după aceea, Călin Popescu-Tăriceanu a sărit în apărarea liderului PSD, acuzându-l pe PNL-ist de alcoolism.

„Domnule deputat, cred că vă găsiți aici din greșeală. Cred că confundați cupola Parlamentului cu alte locuri pe unde vă petreceați timpul. Am aflat că aveați o mare predispoziție pentru anumite lichide. Când veniți aici, aveți grijă ca înainte să beți numai apă. Vă rog foarte mult să vă măsurați cuvintele”, a zis Tăriceanu.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *