Skip to content
Sport

Tăriceanu, la momentul adevărului: Acolo unde ţi-e inima acolo vei petrece viaţa toată

http://www.evz.ro

Călin Popescu Tăriceanu, preşedintele Senatului, a dezvăluit într-un interviu la Romania TV, câteva detalii din intimitatea familiei sale. Fostul premier a mărturisit de ce s-a căsătorit de cinci ori.

Spre deosebire de alţi bărbaţi care au avut o nevastă şi mai multe legături extraconjugale eu am preferat cu femeile pe care le-am iubit, să mă şi căsătoresc…Acolo unde ţi-e inima acolo vei petrece viaţa toată…asa ca n-o tine legata in lanturi de chestii ce n-au dragoste„, a declarat  preşedintele Senatului.

Fostul premier a vorbit şi despre cele mi importante persoane din viaţa lui, şi anume cei trei copii ai săi:

Am încercat să le spun câteva lucruri simple de la bun început: i-am învăţat să nu mintă, să fie corecţi cu cei din jurul lor, să fie respectuoşi, să ţină cont de ceilalţi că nu toţi poate au posibilităţile lor şi să fie înţelegători, toleranţi. Să aprecieze munca, să muncească ei înşişi„, a spus Tăriceanu.

Acasă primeşti cei şapte ani, primeşti bazele educaţiei, primeşti elementele necesare pt. a şti să te comporţi în societate, la şcoală nu ştiu dacă le spune: e bine în viaţă să aveţi o anumită modestie. Nu ştiu. Cred că ăsta e rolul părinţilor să spună: nu fii încrezut, nu fii mincinos, nu fii obraznic„, a completat Tăriceanu.

Fostul premier a povestit şi despre pasiunea sa pentru motoare şi maşini.

Fără ca cineva să mă influenţeze, când aveam 17 ani mi-am cumpărat primul scuter…aşa a început pasiunea, nu pentru maşini, că pe vremea aia nu puteam să visez la maşină, nici părinţii mei nu aveau maşină…Mi-am cumpărat un scuter care mi-a dat aripi„, a mai afirmat Tăriceanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *