Tăriceanu transmite un mesaj dur pentru cei din PSD

Subiectul unei a treia suspendări a lui Traian Băsescu, lansat de șeful Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, este unul care ar putea să le aducă prejudicii celor din PSD.

Tăriceanu susţine că încă nu este prea târziu pentru o a treia suspendare a preşedintelui Traian Băsescu. „Eu cred că mai este timp, cererea de suspendare este pe masă. Mai au timp să se gândească. Eu le-am spus: ‘O să vă pară rău’. Povestea cu ofiţerul acoperit s-a întors împotriva lui. Pentru el era mai important să scape de suspendare şi a scăpat, ce-i drept cu imaginea şifonată”, a spus Tăriceanu referindu-se la discuţii pe care le-a avut cu unii pesedişti şi reluând teza potrivit căreia subiectul existenţei unui ofiţer acoperit a fost lansat pentru a deturna atenţia de la chestiunea suspendării.

Cu privire la un un tur II al alegerilor prezidențiale în care se va confrunta cu prezidențiabilul PSD, Victor Ponta, preşedintele PLR s-a arătat încrezător că nu se va pune problema preluării postului de prim-ministru deoarece are şanse să ajungă preşedinte al României.

Dacă reuşesc să intru în turul II, sunt în poziţia de a vă spune că eu sunt candidatul ce-l poate învinge pe Victor Ponta. Nu-l văd pe Klaus Johannis în stare să-l învingă pe Ponta„, a explicat, Tăriceanu joi la RTV.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: