Skip to content
Politică

Tăriceanu n-are ochi pentru Dragnea: a trimis alți lideri ALDE la ședința coaliției

hotnews.ro

Președintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, nu are ochi să-l vadă pe omologul din Partidul Social Democrat (PSD), Liviu Dragnea: i-a trimis pe alți lideri ai Alianței Liberalilor și Democraților la ședința coaliției.

Sedinta coalitiei PSD-ALDE pentru evaluarea saptamanala a activitatii Executivului a inceput in jurul orei 12.05, ora la care in biroul liderului PSD de la Parlament a ajuns premierul Mihai Tudose, impreuna cu vicepremierul fara portofoliu Marcel Ciolacu, transmite Hotnews.

Pe agenda discutiilor se afla subiectul impozitului pe cifra de afaceri, dupa declaratii contradictorii ale lui Tudose și ale lui Dragnea, precum si tema apropiatei rectificari bugetare. Președintele Senatului nu participă, din partea ALDE fiind prezenți foștii miniștri Varujan Vosganian, Daniel Chițoiu și Andrei Gerea.

In biroul presedintelui Camerei Deputatilor au ajuns si ministrul Finantelor, Ionut Misa, si cel al Dezvoltarii, Sevil Shhaideh. Este a doua intalnire de la instalarea guvernului Tudose, moment în care s-a decis ca, in masura posibilitatilor, liderii coalitiei să se întâlnească saptamanal pentru a evalua activitatea Executivului. Precedenta reuniune a avut loc saptamana trecuta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *