Skip to content
Politică

Tăriceanu, palmă pentru PNL înaintea votului pe moțiunea de cenzură

Călin Popescu Tăriceanu a ținut un discurs în fața plenului Parlamentului, înainte de votul pe moțiunea de cenzură inițiată de Alianța Creștin-Liberală.

Tăriceanu a declarat că PLR nu se va alătura votului și a transmis PNL-ului că nu poate acuza migrația, cât timp „am asistat cu toții la migrația întregului partidului”:

„Am repetat în repetate rânduri că PLR va contribui la stabilitatea Guvernului în plan parlamentar. Respectul față de noi înșine și față de opinia publică face ca astăzi să nu ne mai alăturăm votului. Nu cred că poziția PLR este o surpriză. Am văzut conținutul moțiunii, ați acuzat așa numita migrație a aleșilor locali.Mă adresez cu precădere celor din PNL. Nu știu în ce măsură puteți să acuzați migrația când am asistat cu toții la migrația întregului partid. În momentul în care discutați despre migrația aleșilor locali, ar trebui să vă uitați în oglindă”, le-a transmis Tăriceanu foștilor colegi din PNL.

ACL a depus moțiune de cenzură pe tema ordonanței de urgență care permite aleșilor locali să schimbe formațiunea politică fără a își pierde mandatul, acuzând Guvernul că „fura alegerile”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *