Skip to content
Politică

Tăriceanu, precaut față de cadoul pe care i-l face Dragnea

cotidianul.ro

Călin Popescu Tăriceanu salută decizia PSD de a merge cu un candidat comun al actualei alianţe guvernamentale în alegerile prezidenţiale, dar spune că e prea devreme să se vorbească acum şi despre numele acestuia.

Nu suntem pe poziţii divergente în această chestiune şi nici nu cred că vom fi. Avem suficientă experienţă politică pentru ca la momentul potrivit să luăm decizia optimă. Nu este luată o decizie definitivă, pentru că alegerile prezidenţiale sunt la peste un an de zile de acum înainte. Cred că trebuie să ne concentrăm mai mult pe subiecte care ţin de agenda cetăţeanului„, a declarat Tăriceanu, potrivit news.ro.

Reamintim că Liviu Dragnea a anunţat sâmbătă, în timpul Comitetului Executiv al PSD, că nu va candida în alegerile prezidenţiale din 2019, iar PSD va merge împreună cu ALDE cu un candidat comun, ceea ce practic deschide drumul pentru ca Tăriceanu să fie cel care îl va concura pe Klaus Iohannis.

Cu toate acestea, primirea anunțului cu doar câteva aplauze răzlețe în timpul CEx-ului PSD și amintirea înțelegerii identice făcute de PSD cu PNL în timpul USL, înțelegere soldată în final cu dispariția ”prezidențiabilului” Crin Antonescu de pe scena politică, sunt două elemente certe care nu pot fi socotite a fi semne bune de către Tăriceanu.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *