Skip to content
Politică

Tăriceanu prevede un sfârșit de campanie incendiar

Șeful Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a reacționat public joi față de declarațiile lui Traian Băsescu din ultimele zile, pe care le consideră o diversiune extrem de păguboasa.

„Toate aceste lucruri privind declarațiile lui Traian Băsescu le consider o diversiune care are un efect extrem de păgubos. În loc ca în campania electorală presa și cetățenii să se poată concentra pe proiectele și pe conținutul mesajelor pe care candidații le oferă, pentru că nu alegem consilierul comunal, alegem președintele României, pe cinci ani, o funcție care presupune o responsabilitate deosebită, pentru care trebuie să alegem omul potrivit, toată această discuție este complet trecută în planul doi.

Bineînțeles că este paralizată de întâmplările la zi. Vaga mea impresie este că n-o să se oprească lucrurile aici. Săptămână viitoare o să avem parte de alte bombe și fumigene”, a afirmat Tăriceanu.

Prezidențiabilul PLR precizează tranșant că actualul președinte al PNL, Klaus Iohannis, este de fapt un impostor, pentru că se revendică de dreapta.

„După părerea mea, Ponta are prima șansă de a intra în turul II și principalul meu contracandidat pe care-l vizez este Iohannis. Și atunci e normal ca săgețile și criticile mele să le trimit celui care este impostorul din această zonă de dreapta care vrea să se prezinte liberal și de dreapta. Eu cred că este într-o flagrantă impostură. Eu sunt cel mai bine plasat pentru a-l învinge pe Victor Ponta (..)„, a spus Tăriceanu.

În ceea ce privește acțiunile justiției din ultima perioadă, Tăriceanu a susținut că i se par niște „coincidențe” în campania electorală.

„Toată lumea o să vină, în frunte cu domnul Băsescu, și or să spună că tot ceea ce se întâmplă nu are nici implicare, dar ce coincidențe, ce coincidențe. Părerea mea este că justiția, fără îndoială, trebuie lăsată să-și facă treaba fără niciun fel de interferențe.

Dar, având în vedere că multe din aceste dosare sunt pe masa procurorilor de ani și ani de zile, cum de s-a întâmplat să apară tocmai acum. Asta e întrebarea pe care nu pot să mă rețin s-o pun. De ce aceste dosare nu au fost materializate într-un fel ceva mai devreme și vedem acum o abundență de decizii (…). Competiția electorală nu ar trebui distorsionată de astfel întâmplări. Acestea ar fi putut fi evitate dacă unii dintre candidați care au probleme cu justiția și care sunt încă agățate, cum este cazul lui Iohannis, și le-ar fi rezolvat”, a afirmat Călin Popescu Tăriceanu, potrivit agerpres.ro.

3 comentarii la “Tăriceanu prevede un sfârșit de campanie incendiar

  1. DOMNULE TARICEANU—cu toata dragostea vorba lui nea BOGDANEL—ca PRESEDINTE al SENATULUI si COMISIILE si COMISIILE aferente–ai fi putut afla raspunsul la DILEMELE TALE .

  2. un joc politic ordinar facut de domnul Basescu~ de ce n.a acuzat e cand stia? de ce a asteptat acest moment? asta e om cinstit?!

  3. Votez Tariceanu ,este singura persoana care se delimiteaza de restul candidatilor din punct de vedere al trecutului si faptelor josnice comise.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *