Skip to content
Politică

Tăriceanu, prima reacție după ce Șova a fost „salvat” din nou. Șeful Senatului lansează un atac virulent la adresa PNL: „Suntem în fața unei constatări amare”

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a reacționat, marți, după ce Dan Șova a fost „salvat” din nou de colegii senatori.

Citește și: Lovitură de teatru. Ce au decis senatorii în cazul lui Dan Șova

Cu această ocazie, șeful Senatului a lansat încă un atac dur la adresa liberalilor: „PNL a devenit un partid bolsevig care apreciaza foarte mult catusele”.

„Incuviintarea retinerii si arestarii nu a fost aprobata. Ce sa va spun, este dreptul parlamentarilor de a face contestatie la Curtea Constitutionala daca considera, dar pentru mine astazi a fost o experienta interesanta, pentru ca, fiind in sala, am vazut mai bine care este configuratia Senatului si a opiniilor mai ales, si aici suntem in fata unei constatari amare, triste: PNL a devenit un partid bolsevig care apreciaza foarte mult catusele”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu după al doilea vot dat de senatori în cazul lui Dan Șova.

Senatul a respins, marți, cererea de reținere și arestare pe numele lui Dan Șova, cu 72 voturi contra și 66 de voturi pentru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *