Skip to content
Politică

Tăriceanu, PRIMA reacție în scandalul momentului: Întâi trebuie să știi să conduci Trabantul!

b1.ro

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, marți, într-o conferință de presă, a făcut câteva precizări referitoare la întâlnirea avută astăzi cu șeful social-demcoraților, Liviu Dragnea.

„M-am întâlnit astăzi cu Liviu Dragnea. Fac un apel colegial la cei din PSD, în calitate de partener de coaliție, să se concentreze cu precădere pe agenda cetățeanului. Oamenii sunt extrem de puțini interesați cați miniștri are Guvernul, acte ședințe avem. Oamenii sunt interesați de subiecte care țin de viața de zi cu zi. Oamneii vor să vadă că Guvernul și coaliția asigură creșterea economică. Pe aceste aspecte ar trebui să ne concetrăm. Nu contest dreptul fiecaăruia de a-și expune punctul de vedere, dar trebuie să înțelegem foarte bine acre sunt prioritățile și să nu inversăm prioritățile”, a declarat acesta, potrivit Digi 24.

Mai mult, presedintele ALDE l-a ironizat pe premierul Mihai Tudose, care ceruse luni in sedinta PSD o restructurare a Guvernului folosind formula „Nu pot face performanta cu un Trabant”.

„Intai trebuie sa stii sa conduci Trabantul, pana nu conduci Trabantul bine nu are rost sa vorbest de Formula 1”, a spus Tariceanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *