Skip to content
Politică

Tăriceanu, pus la zid de Atanasiu: „Nu este firesc!” EXCLUSIV

 

Tăriceanu, pus la zid de Atanasiu: „Este explicația pe care o dă de fiecare dată când are probleme!”.

Prim-vicepreşedintele Partidului Național Liberal Teodor Atanasiu critică dur sfidarea de către Călin Popescu Tăriceanu, a miilor de bucureșteni la Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor.

CITIȘI ȘI: Tăriceanu sfidează mii de bucureșteni la Direcția de Permise

Astfel, senatorul PNL a declarat, miercuri, pentru PSnews.ro, că gestul președintelui Senatului de a intra pe usa din spate la Direcția Regim Permise, în timp ce în fața instituției așteptau circa o mie de persoane pentru a-și reînnoi permisele auto ”este nefiresc”.

CITIȚI ȘI: Tăriceanu răspunde criticilor în scandalul cozii de la permise auto

”Este nefiresc pentru orice fel de persoană, singura problemă este că nu este firesc și ca orice fel de persoană să facă asemenea cozi pentru permisul auto. Nu este firesc ca un român, indiferent de poziția pe care o ocupă să stea la asemenea cozi pentru a obține reînnoirea permisului auto. Din acest motiv, probabil că domnul Tăriceanu a apelat la o asemenea scurtătură, dar oricum nu este firesc ceea ce a făcut, nu au regim special persoanele care au o anumită funcție în stat, ne-a spus Atanasiu.

În altă ordine de idei, prim-vicepreşedintele PNL Teodor Atanasiu a comentat și acuzația șefului Senatului, potrivit căreia ”ceea ce se întâmplă în momentul de faţă este o campanie bine dirijată care are ca scop deturnare atenţiei de la problemele guvernului tehnocrat”.

”Da normal, în situația asta oricine este de vină, numai el nu. Asta e este explicația pe care o dă Tăriceanu de fiecare dată când are probleme”, a conchis Atanasiu.

1 comentariu la “Tăriceanu, pus la zid de Atanasiu: „Nu este firesc!” EXCLUSIV

  1. Inteligenta nu a fost niciodata punctul forte al d-lui Atanasiu, dovada ceea ce a spus mai sus. Apropos, o fi reusit sa invete o limba straina ? Pe vremea cand dl. Tariceanu il tinea in guvernul sau ca ministru, dl. Atanasiu nu stia nicio limba straina…

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *