Skip to content
Politică

Tăriceanu a reușit să-l surprindă pe Predoiu

Duminică, președintele PLR Călin Popescu Tăriceanu, în cadrul unei conferințe de presă, a adus mai multe critici Programului de Guvernare al PNL.

Citește și Tăriceanu, critici la adresa Programului de Guvernare al PNL: „Un fel de program avortat”

În replică, premierul desemnat al PNL, Cătălin Predoiu,într-o postare pe pagina sa e Facebook, a transmis că este surprins de limbajul lui Tăriceanu. Ba mai mult, Predoiu întreabă, retoric, dacă președintele PLR s-a  gândit atunci când a spus de programul PNL că e „avortat”, că „astfel jignește zeci de mii de femei care, din motive medicale, sunt silite să recurgă avort”.

„Sunt surprins de limbajul dlui Tăriceanu, care spune că programul PNL e „avortat”. Dl. Tăriceanu a vrut să jignească PNL, partidul care l-a propus prim-ministru, ulterior domnia sa acceptând fără probleme desemnarea sa de către Preşedintele Traian Băsescu. S-a gândit însă că un astfel de limbaj jigneşte zeci de mii de femei care, din motive medicale, sunt silite să recurgă avort? Acesta este „elegantul” domn Tăriceanu? Acesta e limbaj de nivelul Preşedintelui Senatului? Jos, foarte jos..”, scrie Predoiu pe Facebook.

1 comentariu la “Tăriceanu a reușit să-l surprindă pe Predoiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *