Skip to content
Politică

Tăriceanu, revoltat de rezultatele USB la alegerile locale: „Nu este decât o himeră!”

Co-președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, s-a declarat revoltat de rezultatele USB obținute în alegerile de duminică.

Astfel, în cadrul unei conferințe de presă, președintele Senatului a precizat că USB „nu este un partid, ci un grup antisistem” format din „oameni nepregătiți”.

„Cred ca angajamentele in politica trebuie tinute (n.r. – făcând referire la angajamentul ALDE-PSD). Am facut aceasta intelegere pe care trebuie sa le respectam. Electoratul a fost nu numai la curent, ci si de acord.

Discutia pe care am avut-o cu colegii e si referitoare la responsabilitatile care ne revin. Am pus accent pe lucrul acesta. Constatarea pe care o fac e: dupa semnalele politice pe care le-am primit – votul care s-a indreptat catre USB care nu e un partid, ci un grup antisistem format din niste oameni care n-au nicio calificare. USB e numai o himera si pun in aceeasi linie cu votul care l-au dat multi cetateni presedintelui dupa care a urmat o uriasa dezamagire. Acelasi lucru se va intampla cu votul dat pentru USB – n-are structuri, n-are oameni pregatiti. A fost o alegere de moment pentru cei care au o nemultumire”, a declarat Tăriceanu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *