Skip to content
Politică

Tăriceanu, săgeți către MRU: „Hai să nu confundăm”. Nou atac dur la adresa PNL

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a reacționat tranșant, luni, cu privire la nominalizarea fostului premier Mihai Răzvan Ungureanu la șefia SIE.

Astfel, Tăriceanu a declarat că nu este de acord cu punerea în funcție a „oamenilor regimului Băsescu”, declarând că lipsa unui șef la SIE din ultimele luni nu a afectat România.

" "

„Punem din nou in functii oamenii regimului Basescu. Asta inteleg ca e optica PNL. Optica mea e cu totul diferita. Fiecare dintre noi observam care sunt problemele cu care ne confruntam. Avem pareri diferite in ceea ce priveste nominalizarea lui Ungureanu la SIE. Mai discutam maine dimineata cu colegii din PSD. Impreuna cu colegii din PSD vom avea o pozitie comuna, fara indoiala. Toate variantele au fost discutate.

Nu avem sef SIE de luni de zile, deci ce? Vad ca a functionat Romania si SIE a functionat. Deci hai sa nu confundam persoana cu institutie. Trebuie o persoana care sa inspire incredere.

Daca ma intrebati pe mine, maine in calitate de presedinte al Senatului, voi fi la prezidiul sedintei. Cu colegii vom discuta care e cea mai buna cale de adoptat. Putem oferi PNL ocazia sa se devoaleze si sa ne arate opinia lor politica”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *