Skip to content
Puterea Știrilor Video

Tăriceanu, șantajat cu un nou dosar? Oreste dinamitează scena politică: Cineva i-a arătat pisica

Revista Tango

Invitat în studioul Puterea Știrilor, jurnalistul Oreste Teodorescu a lansat o ipotează neașteptată referitoare la situația în care se află Călin Popescu Tăriceanu. Amintim că președintele ALDE se confruntă cu o amplă revoltă în partid după ce a anunțat ruperea alianței și susținerea, alături de Victor Ponta, a candidatului Mircea Diaconu la alegerile prezidențiale.

În acest context, Oreste Teodorescu este de părere că fostul președinte al Senatului ar putea fi șantajat cu un nou dosar, motiv pentru care a renunțat și la ”orgoliul lui politic nejustificat” de a candida la președinție.

„Vedem dacă apare și dosarul lui Tăriceanu”

Jurnalistul amintește și de o declarație a fostului lider PSD Liviu Dragnea, care susținea în urmă cu un an că atât lui cât și lui Tăriceanu li s-au pregătit două dosare.

„Mie îmi pare toată această aventură a domnului Tăriceanu asemănătoare cu episodul în care cineva i-a arătat o pisică și domnul Tăriceanu a înțeles că decât un președinte pe termen scurt și după care un deținut pe termen lung, poate că mai bine renunță la orgoliul lui politic care este nejustificat. Și așa, ușor, ușor – nu știu ce i-a promis domnul Ponta – ar putea scăpa de niște dosare. Să ne amintim, totuși, că Liviu Dragnea i-a spus acum un an că li s-au pregătit două dosare. Lui, pentru Elliott Broidy cu vizita în SUA, iar lui Tăriceanu i s-a redeschis un nou dosar. Se pare că domnul Dragnea avea informația corectă.

Astăzi știm că este un dosar instrumentat de procurorii americani cu privire la niște malversațiuni din politica internă americană a domnului Elliott Broidy legat de vizita lui Sorin Grindeanu, Cristian Burci și Liviu Dragnea acolo. Vedem dacă apare și dosarul lui Tăriceanu. Dacă nu mai apare avem răspunsul inclus. Domnul Tăriceanu are foarte multe bubițe. Situația domniei sale nu e deloc roz”, a declarat jurnalistul Oreste Teodorescu la Puterea Știrilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *