Skip to content
Politică

Tăriceanu și-a reînnoit brevetul de pilot. Cât l-a costat susținerea examenului/ EXCLUSIV FOTO

Călin Popescu Tăriceanu a fost prezent astăzi într-o vizită la Aeroportul din Strejnic, ocazie cu care și-a reînoit brevetul de pilot, obținut încă din anul 2006.

Ce curând, șeful Senatului dezvăluia un aspect mai puțin cunoscut de opinia publică și anume că pe lângă pasiunea pentru mașini de colecție, acesta are și un brevet de pilot.

„Un aspect pe care, probabil nu foarte multă lume îl cunoaşte despre mine este acela că sunt pilot licenţiat de avion, zonă pe care aş fi vrut să o perfecţionez, însă politica cere şi anumite sacrificii”, explica Tăriceanu în urmă cu câteva luni.

Examenul de reînoire a brevetului  de pilot susținut de Tăriceanu a constat într-o oră de zbor, alături de mai mulți inspectori de aviație aflați la bord.

Conform informațiilor noastre, șeful PLR a plătit 150 de euro pentru susținerea acestui examen și respectiv încă 147 de euro reprezentând costurile de zbor pentru desfășurarea examenului.

Alături de Călin Popescu Tăriceanu a fost astăzi prezent și Ștefan Sârbu, directorul Școlii Superioară de Aviație Civilă, cel care i-a acordat brevetul de pilot actualului președinte al Senatului, în anul 2006.

tariceanu stefan sarbu

 

tar01

tar02 tar07

tar09 (1)

tar21

tar22

tar25 (1)

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *