Skip to content
Politică

Tăriceanu, tranșant referitor la OUG privind Codul penal și cel de procedură penală

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a reacționat tranșant referitor la OUG privind Codul penal și cel de procedură penală.

Astfel, Tăriceanu, a declarat, sâmbătă, că OUG privind modificarea Codului penal şi a celui de procedură penală ar trebui „trântită în Parlament în mod demonstrativ”.

„Dacă un guvern politic, cu sprijin în Parlament, ar fi decis să adopte aceste măsuri prin ordonanţă ar fi ieşit un scandal public uriaş. Mă bucură că presa care funcţionează la comandă se devoalează, nu spune nimic de subiectul ăsta. Toţi tac chitic”, a spus Tăriceanu.

Preşedintele Senatului a afirmat că subscrie poziţiei fostului premier Victor Ponta că OUG privind Codul penal şi cel de procedură penală „ar trebui trântită în Parlament în mod demonstrativ”.

„Actualul Executiv şi cetăţenii să înţeleagă că modificări importante şi grave, care privesc drepturile şi libertăţile cetăţenilor nu pot să fie adoptate în mod arbitrar de o personaă care este ministru al Justiţiei şi care a îndeplinit un rol de traducător mărunt la Bruxelles. E o responsabilitate mult prea mare atunci când vorbim despre drepturi şi libertăţi ale indivizilor, acest lucru trebuie făcut prin dezbatere publică, în Parlament”, a continuat Tăriceanu, potrivit news.ro.

2 comentarii la “Tăriceanu, tranșant referitor la OUG privind Codul penal și cel de procedură penală

  1. I-a intrat morcovul lui Tariceanu, la gandul ca justitia se intareste si nu o mai poate controla ca pe vremea lui Ponta

  2. Perfect de acord. Nu au mai sarit ong-urile sorosiste, tinerii frumosi si trasi de sfori, ziaristii lui peste prajit, csm-ul , inspectia inchizitoriala, nu a mai fost afectata independenta ( care nu e ) justitiei, nu a mai fost miercurea neagra. A fost una alba. Daca facea psd-ul treaba asta, rasuna planeta. Hai colonie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *