Skip to content
Alegeri prezidențiale 2019 Politică

Tăriceanu, văzut de filialele ALDE  ca singurul politician în stare să-l învingă pe Iohannis la prezidenţiale

Filialele ALDE au transmis rezoluţii adoptate în unanimitate prin care îşi arată sprijinul pentru Călin Popescu Tăriceanu, considerat singura şansă a coaliţiei PSD-ALDE de a câştiga alegerile prezindenţiale în faţa lui Klaus Iohannis.

Este singura şansă autentică, realistă pentru ca PSD-ALDE să împiedice obţinerea unui nou mandat prezidenţial de către actualul şef al statului”, consideră ALDE Dolj în rezoluţia sa.

Filiala Giurgiu a ALDE apreciază că un candidat comun cu PSD ar exclude varianta ca în turul 2 să intre candidaţii PNL şi USR: „Analizând situația politică din acest moment, considerăm că doar susținerea domnului Călin Popescu Tăriceanu poate duce partidele din coaliție în al II-lea tur de scrutin. Un candidat comun exclude posibilitatea ca în turul II al alegerilor prezidențiale confruntarea să fie între PNL și USR”.

Îi cerem Președintelui Senatului României și al ALDE să candideze la alegerile prezidențiale de la finalul acestui an, aceasta fiind unica șansă ca România să nu fie condusă de marionete ghidate de prin pădurile de lângă București”, se arată în rezoluția ALDE Sector 2.

Pentru că alegerile prezidențiale bat la ușă, vremea experimentelor și a căutărilor a trecut, iar timpul presează, fiindcă e nevoie de multă muncă și mobilizare pentru victorie”, au transis  ALDE Botoșani, Brașov, Gorj, Teleorman.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *