Skip to content
Politică

Tăriceanu, verdict tranșant despre actuala campanie prezidențială

Președintele Senatului și candidat la alegerile prezidențiale din această toamnă, Călin Popescu Tăriceanu, a vorbit într-un interviu acordat agerpres.ro. despre influența anchetelor DNA asupra actualei campanii electorale. Tăriceanu a precizat tranșant că actuala campanie prezidențială nu mai există.

”Campania pentru prezidențiale, de aproape două săptămâni, nu mai există. Se discută de cu totul alte teme, asistăm la percheziții, rețineri, chemări la DNA, arestări, demisii, ofițeri acoperiți și așa mai departe. Deci teme care nu au nicio legătură cu ceea ce ar însemna profilul candidatului pentru ca românii să voteze în cunoștință de cauză, programul candidatului — are viziune, n-are viziune, are un program, știe, gândește, are experiență pentru asemenea funcție, pentru că, totuși, candidatura la Cotroceni poate să fie o joacă, dar președinția țării nu este o joacă.

Acolo nu te duci să înveți la locul de muncă, să te califici la locul de muncă cum faci după școala profesională.

Prin urmare, sunt decepționat de modul în care se desfășoară campania electorală. În ceea ce mă privește, sigur că și eu sunt afectat în egală măsură cu ceilalți de aceste întâmplări și desfășurări de evenimente, dar nu-mi rămâne decât să mă concentrez să alerg prin țară, să fac un efort dublu, pentru că este și un efort de organizare pentru partidul pe care îl am în spate și care mă susține — Partidul Liberal Reformator — și lucrul acesta nu face decât să mă ambiționeze și mai mult”, a explicat Tăriceanu pentru agerpres.ro.

1 comentariu la “Tăriceanu, verdict tranșant despre actuala campanie prezidențială

  1. aveti si dumneavoastra in sfarsit dreptate! prea multe jcouri politice care ametesc oamenii si nu mai stiu de fapt ce e bun si ce e drept. or sa ajunga la urne si or sa se intrebe ” Eu cu cine votez?!” Nu asa se face o campanie electorala domnilor! jucati cinstit!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *