Skip to content
Politică

Tăriceanu vorbește despre strategia sa din turul II

Călin Popescu Tăriceanu, candidat la Președinția României a declarat joi, la Râmnicu Vâlcea, că există diferențe între programul său politic și al premierului Victor Ponta. 

„Sunt diferențe mari între programul meu și al domnului Ponta. În primul rând, există o diferență ideologică, eu sunt liberal, de centru-dreapta, domnia sa este de centru-stânga. Eu am totuși o experiență în spate care nu este egalată cred de niciunul dintre contracandidați, nici de domnul Victor Ponta. Și mai mult decât atât experiența nu este o simplă carte de vizită pe care scrie că am fost prim-ministru și atât. Eu am fost prim-ministru și România în acea perioadă a realizat câteva lucruri importante. Nu am să fac acum o expunere exhaustivă a realizărilor, a reușitelor pentru România, dar aderarea la UE nu cred că este un lucru minor, cred că este unul din cele două proiecte majore pe care le-a avut România după 1990, proiecte de țară”, a precizat Tăriceanu.

Tăriceanu a mai transmis că  își va „păstra gloanțele pentru turul II” în care se va confrunta cu Victor Ponta. 

„Am și eu strategia mea, îmi voi păstra gloanțele pentru turul II în care mă voi confrunta cu domnul Victor Ponta. Într-o dezbatere publică pe care sper să o am cu domnul prim-ministru Victor Ponta o să am posibilitatea să accentuez lucrurile care ne separă și modul în care vedem fiecare România și proiectul de țară”, a declarat Tăriceanu. 

7 comentarii la “Tăriceanu vorbește despre strategia sa din turul II

    1. Cum spunea si @Adelle, dl. Tariceanu creste pe zi ce trece, iar dl. Iohannis scade cu acelasi ritm. Asta se explica probabil cel mai bine prin actiunile lor din ultimul timp: Tariceanu vorbeste despre ce vrea si ce poate sa faca ca presedinte, Iohannis vorbeste despre cat de ghinionisti sunt profesorii care muncesc o viata si nu au 6 case ca domnia sa.

  1. In turul doi o sa-l faca praf pe Ponta. Tariceanu are o experienta net superioara PSD-istului. Multi sunt sceptici de acest lucru, dar sunt convins ca in cabinele de vot, adevaratii liberali vor pune stampila pe Tariceanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *