Skip to content
Politică

Tăriceanu vrea să demonstreze că a fost interceptat ilegal în dosarul Microsoft

Preşedintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu vrea să demonstreze, în instanţă, că a fost interceptat ilegal în dosarul Microsoft. Este motivul pentru care a deschis la Curtea supremă un proces în care cere anularea deciziilor aceleiaşi instanţe prin care s-au aprobat măsuri de supraveghere tehnică în privinţa sa şi a altor 80 de persoane. Procesul va continua la începutul lunii aprilie.

„Am făcut acest lucru pentru că eu consider că respectul pentru drepturile cetăţenilor este elementul principal, este cheia de boltă în care se construieşte o ţară democratică. Sunt foarte mulţi politicieni care pun instituţiile înaintea cetăţenilor. Este o greşeală fundamentală. Nu cetăţenii trebuie să servească instituţiilor, instituţiile trebuie să servească cetăţeni. La noi, din păcate, această practică a ascultării telefoanelor a devenit endemică. Este grav ce s-a întâmplat în aceşti ani, de o amploare nemaivăzută. Nu aveau nimic de a face cu siguranţa naţională şi numai mintea bolnavă a unora care cred că toţi cetăţenii trebuie puşi sub urmărire”, a declarat Tăriceanu, potrivit digi24.ro.

1 comentariu la “Tăriceanu vrea să demonstreze că a fost interceptat ilegal în dosarul Microsoft

  1. Daca nu aveti nimic de ascuns,nu ar trebui sa va temeti.Aceste institutii si legile dupa care functioneaza au fost create de voi fara acordul celor care prin indolenta;nestiinta sau obedienta au contribuit la promovarea voastra in functii publice.Unde sunt bogatile acestei tari si cine le-a furat?Cum de niste circari,batuti in cap cu ochi bulbucati si degete de pianist au ajuns atit de bogati fara munca?Raspunde Taritene si vino cu argumente si dovezi;nu cu abureli,tu bica comunale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *