Tariceanu a mai identificat un motiv pentru suspendarea lui Băsescu

Candidatul la prezidențiale Călin Popescu Tăriceanu a declarat miercuri, în cadrul întâlnirii regionale a PLR de la Baia Mare, că nu a fost ofițer sub acoperire.

Declarația lui Tăriceanu vine în contextul în care Traian Băsescu a declarat marţi în cadrul unei emisiuni televizate că înainte de a-şi depune candidaturile, cei care candidează la Preşedinţie ar trebui să menţioneze în CV dacă au fost sau nu ofiţeri acoperiţi.

„Preşedintele a făcut ieri o greşeală enormă şi ne demonstrează încă o dată cum înţelege să folosească prerogativele prezidenţiale, (…) că el utilizează arma şantajului la adversarii politici folosind informaţiile pe care le are în calitate de şef al statului şi acesta este un lucru extrem de grav. Nu mă interesează cine este(…), dar eu vă pot spune că nu sunt eu acela”, a transmis miercuri Tăriceanu.

„În fine, nu cred că asta este problema sau dacă asta e problema atunci v-o risipesc. Dar nu asta este problema, că nu sunt eu şi ce bine că e altul, nu. Ceea ce face preşedintele este extrem, extrem de grav şi ne dă o imagine a profilului său politic şi aceste este încă un element pe care am să-l adaug la cererea de suspendare”, a mai spus  președintele PLR Călin Popescu Tăriceanu.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: