Tarifele din toate staţiunile montane scad cu 25%

staţiunile de pe Valea Prahovei
Sursă foto: Pinterest

De astăzi scad preţurile pentru cazările din stațiunile montane. Perioada vacanţelor s-a încheiat oficial. Elevii au revenit şi ei în bănci, aşa că hotelierii speră să nu piardă toţi clienţii, de aceea aplică tarife de sezon pentru a-i mai atrage pe iubitorii sporturilor de iarnă măcar în weekend.

Cele mai mari reduceri se aplică celor care cumpără pachete de o săptămână. Reducerea pentru acestea ajung şi până la 25%.

„După data de 15 ianuarie scad tarifele undeva la 25%. Dacă în perioada de sărbători un weekend costa 1.400 de lei,  acum nu trece de 1.000 de lei”, a declarat Dumitru Fechete, manager complex hotelier 4 stele.

Pachetele includ cazare cu demipensiune, acces la piscină, Aqua Park şi o procedură de tratament. Cu astfel de oferte, gradul de rezervare a crescut simțitor în stațiunile care, în această perioadă, rămâneau pustii.

Tarifele pornesc de la 300 de lei camera într-o pensiune de patru stele cu acces la piscină inclus. Pe lângă tarifele reduse, administratorii de pensiuni au pregătit şi alte oferte.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: