Skip to content
Societate

Tarom anunţă că programul de zbor a fost afectat din cauza condiţiilor meteo nefavorabile şi va fi afectat şi în prima parte a zilei de joi

Profit.ro

Transportatorul aerian naţional Tarom a anunţă că programul de zbor a fost afectat şi va fi şi în prima parte a zilei de joi „din cauza condiţiilor meteo nefavorabile„.

Dragi pasageri, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, programul de zbor a fost afectat şi probabil va fi şi în prima parte a zilei de mâine. Vă asigurăm că depunem toate eforturile pentru a minimiza disconfortul creat şi pentru a reveni la normal cât mai repede posibil. Vă mulţumim pentru înţelegere şi vă reamintim că prioritatea noastră este să oferim călătorii sigure„, arată un anunţ postat de companie .

De asemenea, Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB) a anunţat marţi că traficul pe aeroporturile din Bucureşti se desfăşoara normal, în condiţii de vizibilitate redusă. Compania preciza că avioanele au înregistrat întârzieri la decolare, în general de 30-40 minute, dar şi la aterizare, din cauza ceţii.

Din cauza ceţii şi a operaţiunilor de degivrare s-au înregistrat întârzieri la decolare, în general de 30-40 minute, dar şi la aterizare. Este posibil ca, din cauza vizibilităţii reduse, unii operatori aerieni să ia decizia anularii unor curse„, arată marţi CNAB într-un comunicat.

Compania le recomanda totodată pasagerilor să verifice situaţia zborului lor, relatează News.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *