Tarom menţine suspendarea zborurilor spre Tel Aviv, Amman şi Beirut

Sursă foto: tarom.ro

Compania Tarom anunţă că zborurile către Tel Aviv, Amman şi Beirut continuă să fie suspendate până în 16 august.

”Compania Tarom informează că menţine suspendarea pentru zborurile către şi dinspre Tel Aviv, Amman şi Beirut până la data de 16 august 2024, inclusiv. TAROM a suspendat temporar zborurile către aceste destinaţii în urma alertelor de călătorie emise de către autorităţi, a evoluţiilor recente din zona Orientului Mijlociu şi a deteriorării contextului de securitate din regiune”, se arată într-un comunicat de presă transmis, luni seară, de companie.

Tarom recomandă tuturor pasagerilor să urmărească anunţurile oficiale pentru cele mai recente actualizări şi să contacteze compania pentru reprogramarea călătoriei.

De asemenea, pasagerii au opţiunea de a solicita rambursarea contravalorii biletului de avion. Pentru reprogramare sau rambursare, în cazul în care biletele au fost achiziţionate de pe site-ul Tarom sau prin intermediul unei agenţii Tarom, pasagerii sunt rugaţi să contacteze centrul de suport Tarom la numerele de telefon: (004) 021 9978, (004) 0800500 131 (TelVerde), (004) 0371 529 000 sau oricare dintre adresele de email: contact@tarom.ro, rezervari@tarom.ro. Modificările se pot face nu mai târziu de un an de la data emiterii biletului de călătorie.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: