Skip to content
Economie

Tarom reia zborurile către Roma, de două ori pe săptămână

tarom.ro
" "

Tarom reia începând de vineri zborurile între Bucureşti şi Roma (Aeroportul Fiumicino), de două ori pe săptămână, în zilele de luni şi vineri, au anunţat oficialii companiei aeriene pe pagina sa de Facebook.

Programul zborurilor companiei Tarom este următorul: RO 403 – decolare de la Bucureşti la ora 9:45, aterizare la Roma la ora 10:55, RO404 – decolare de la Roma la ora 11:45, aterizare la Bucureşti la ora 15:00.

" "
" "

Bagajele de mână trebuie să fie depozitate sub scaunul din faţa fiecărui pasager, conform reglementărilor emise de autorităţile din Italia. Masca chirurgicală trebuie purtată în permanenţă de la intrarea în aeroportul de plecare până la ieşirea din aeroportul de destinaţie„, se arată în comunicatul companiei.

Toţi pasagerii care călătoresc în/din Italia trebuie să completeze o declaraţie. În cazul în care pasagerii au călătorit în ultimele 14 zile în ţări din afara celor menţionate (ţările UE, ţări din zona Schengen, Marea Britanie şi irlanda de Nord, Andorra, Monaco, San Marino şi Vatican) trebuie să completeze o declaraţie specială.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *