TAROM reia zborurile către Tel Aviv

foto: Facebook / Tarom
Sursa foto: Facebook / Tarom

Compania TAROM va relua zborurile pe relația Tel Aviv, începând din data de 1 ianuarie, cu două frecvențe săptămânale, potrivit unui comunicat al operatorului aerian național.

Prima cursă, cu numărul RO155/6, va fi operată conform următorului orar de zbor: RO155 – plecare din București (OTP) la ora 20:45 și sosire la Tel Aviv (TLV) la ora 23:20 în data de 1 ianuarie 2024 și RO156 – plecare din Tel Aviv (TLV) la ora 00:20 și sosire la București (OTP) la ora 03:05 în data de 2 ianuarie 2024, arată News.ro.

„Compania TAROM monitorizează în continuare situația de securitate din Israel și este în permanentă comunicare cu autoritățile locale și internaționale în vederea reluării operării. În contextul reluării operării și al schimbării situației actuale din Israel, programul de zbor va fi ajustat corespunzător și va fi reflectat în sistemele de rezervări. Din a doua săptămână a lunii ianuarie 2024, compania TAROM va opera două frecvențe săptămânale, în zilele de joi și duminică, având în analiză dezvoltarea progresivă a operării în funcție de situația din Israel”, se arată în comunicat.

Compania Națională de Transporturi Aeriene Române – TAROM a fost înființată în anul 1954.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL