TAROM a scăzut prețul biletelor de avion

Compania de stat Tarom a lansat vineri oferta de toamna, in care sunt cuprinse bilete de la 99 de euro pentru un bilet dus-intors, cu toate taxele incluse, catre orice destinatie externa a operatorului aerian.

Biletele pot fi cumparate in perioada 3 – 31 octombrie, cu cel putin 30 de zile inainte de inceperea calatorie. Oferta de toamna se refera la zborurile directe, operate de Tarom, cu plecare din Romania catre toate destinatiile externe si este valabila pentru calatoriile efectuate in intervalul 3 noiembrie 2014 – 28 februarie 2015, cu exceptia perioadei 20 decembrie 2014 – 5 ianuarie 2015.

Așa cum v-am obișnuit, TAROM  lanseză promoții cu prețuri dintre cele mai mici. Toamna aceasta punem la dispoziția pasagerilor noștri, bilete începând de la 99 euro cu toate taxele incluse, pentru un bilet dus—întors. Astfel, toți cei care doresc să își continue vacanța de vară sunt invitați la bordul aeronavelor TAROM pentru a da startul călătoriilor către destinații de vis în Europa și Orientul Mijlociu.‘ a declarat Christian Heinzmann, Director General TAROM, informează agerpres.ro.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: