Skip to content
Societate

Tatăl adoptiv al Sorinei: Olguţa Vasilescu ştia de acest caz; familia şi avocaţii primesc ameninţări cu moartea

Tatăl adoptiv al Sorinei, fetiţa din Baia de Aramă, spune că întreaga poveste a căpătat dimensiuni halucinante şi că familia sa şi avocaţii primesc de câteva zile ameninţări cu moartea din partea celor convinşi că fata a fost adoptată pentru a-i fi prelevate organele.

Un incident a avut loc ieri, când maşina cu care se deplasa ar fi fost recunoscută de un susţinător al familiei asistentului maternal, care i-ar fi şicanat în trafic, i-ar fi urmărit şi ar fi încercat să îi scoată în afara părţii carosabile, a mai povestit Gabriel Săcărin.

Potrivit acestuia, şi poziţia autorităţilor române referitor la acest caz este surprinzătoare, pentru că acestea pun la îndoială o decizie judecătorească definitivă şi procedura de adoptie care s-a derulat greu de la început, scrie digi24.ro.

Pe de altă parte, Săcărin susţine că Olguţa Vasilescu cunoştea acest caz si ar fi intervenit personal la Consiliul Judeţean Mehedinţi când era ministru al muncii pentru a se asigura că procedura de potrivire a familiei adoptive cu Sorina îşi va urma calea legală şi se va desfăşura conform normelor.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *