Skip to content
Showbiz

Tatăl lui Britney Spears a acceptat să renunţe la tutelă, după 13 ani în care i-a controlat viața

gazettereview.com

Britney Spears a câștigat lupta acerbă pentru a ieși de sub tutela tatălui său, după ce Jamie Spears a fost de acord să renunțe la rolul de tutore, potrivit Variety. Este o victorie importantă pentru cântăreaţa care timp de 13 ani s-a aflat sub controlul tatălui ei, în urma unei decizii judecătoreşti din 2008.

Tatăl pop-star-ului a depus joi răspunsul în faţa Curţii superioare din Los Angeles privind cererea lui Britney Spears de a-i retrage funcţia, informează digi24.ro.

Dacă, în primă fază, avocatul lui Jamie Spears a asigurat că „nu există niciun motiv pentru a-l retrage din această funcţie”, lupta publică în care s-a angajat interpreta l-a determinat să ia hotărârea.

Este foarte discutabil dacă o schimbare de tutore în acest moment ar fi în interesul doamnei Spears. Chiar dacă domnul Spears este atacat nejustificat, el nu crede că o luptă publică privind tutela cu fiica sa este în interesul ei. El va colabora cu Curtea şi cu avocatul fiicei sale pentru a pregăti o tranziţie uşoară în cadrul tutelei”, a spus avocatul.

Avocatul lui Britney Spears, Mathew Rosengart, a salutat anunţul într-un comunicat. „Suntem fericiţi că domnul Spears şi avocatul său au admis astăzi într-un document juridic că trebuie să se retragă. S-a făcut dreptate pentru Britney”, a spus el.

Avocatul promite „să continue ancheta asupra comportamentului domnului Spears şi al altora în aceşti ultimi 13 ani, timp în care a strâns milioane de dolari de pe urma fiicei sale”.

Cântăreața în vârstă de 39 de ani se afla sub tutela tatălui ei din 2008. În luna iunie, vedeta a cerut unui judecător să pună capăt tutelei „abuzive” din ultimii 13 ani şi l-a reclamat pe tatăl ei pentru controlul exercitat asupra vieţii ei. Ea a dezvăluit că aranjamentul cere să folosească metode contraceptive şi o împiedică să se recăsătorească.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *