Skip to content
Magazin

Tatăl lui Meghan Markle vrea să se împace cu fiica sa: Sper să o pot vedea pe micuţa Meghan sau pe micul Harry

Tatăl lui Meghan Markle a lansat luni un apel la reconciliere cu fiica sa, cu care nu a mai vorbit de la nunta cu prinţul Harry, în luna mai, scrie AFP.

„Te iubesc foarte mult, tu eşti fiica mea şi mi-ar plăcea să aflu noutăţi de la tine”, a spus Thomas Markle, în vârstă de 74 de ani, în timpul unui interviu la postul britanic ITV.

„Oricare ar fi fost certurile noastre, trebuie să fim capabili să ni le rezolvăm, facem parte din aceeaşi familie, aşa că dacă îţi face plăcere, contactează-mă”, a adăugat el. „Sper ca acest lucru să se rezolve, asta nu poate dura la nesfârşit”, scrie News.ro.

Septuagenarul, care locuieşte în Mexic, nu a putut să îşi conducă fiica la altar pe 19 mai la Windsor, în vestul Londrei, din cauza unei operaţii la inimă.

El a mai vorbit şi despre faptul că a pus familia regală britanică în situaţii stânjenitoare după ce a primit bani pentru a fi pozat pentru paparazzi. „Nu am intenţia de a păstra tăcerea pentru tot restul vieţii. Îmi iubesc fiica foarte mult, ea trebuie să o ştie şi aş aprecia cu adevărat dacă ea m-ar contacta sau m-ar suna, sau pur şi simplu să îmi trimită un mesaj”, a continuat Thomas Markle.

Fosta actriţă americană şi prinţul Harry aşteaptă primul lor copil în primăvară.

„Sper ca totul să se deruleze cu bine şi (…) că voi putea să o văd pe micuţa Meghan sau pe micul Harry”, a spus viitorul bunic în timpul interviului pentru care nu a fost plătit, potrivit ITV.

Întrebat despre articolele din presa britanică în care este arătată atitudinea dispreţuitoare pe care Meghan a avut-o cu personalul familiei regale, tatăl ei i-a luat apărarea. „I-a plăcut întotdeauna să controleze totul, asta face parte din natura ei, dar nu a fost niciodată nepoliticoasă, după cunoştinţa mea (…). Ea a fost mereu foarte politicoasă”.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *