Tatăl unei tinere care a murit în incendiul de la Ferma Dacilor spune că nici nu știa că fiica lui e acolo

Sursă foto: Captură video

Tatăl unei tinere care a murit în incendiul de la pensiunea Ferma Dacilor a fost audiat marți seara de către polițiștii din Mizil. Bărbatul le-a mărturisit jurnaliștilor Digi24 că nici nu știa că fiica sa se afla în acea cabană. Incendiul devastator s-a soldat cu 6 morți, iar două persoane sunt încă date dispărute.

Tatăl unei victime: Noi nu ne așteptam la așa ceva. Noi nu știam de posibilitatea de petrecere a timpului liber al fetei în locația respectivă.

Sunt tatăl unei fete decedate. Am dat declarație (la poliție, n.r.) dacă știm mai multe – ce s-a întâmplat în timpul nopții sau dimineții.

Eu am fost sunat de soție la prânz, că nu mai răspunde fata și să venim încoace, că e posibil să fie printre victime. Din ce am înțeles este, dar nu știm ce cadavre au scos. asta în funcție de ADN.

Tragedia s-a petrecut în județul Prahova, în a doua zi de Crăciun. „Ferma Dacilor”, o pensiune din Gura Vadului, s-a făcut scrum marți dimineața. Șase persoane au murit, iar alte 2 persoane sunt date dispărute și căutate de autorități.

În momentul izbucnirii flăcărilor, în pensiune se aflau 26 persoane care au participat la o petrecere. 18 au reușit să se evacueze la timp. Două persoane, un copil și un adult, au fost rănite.

Clădirea nu avea autorizație de incendiu, iar în anul 2019 au fost făcute verificări, moment în care s-au găsit mai multe nereguli și s-au dat 6 avertismente.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: