Skip to content
Sport

Tatuajele albe, aproape invizibile, sunt în trend

O nouă tendință este pe cale de a se impune în designul tatuajelor corporale, și anume utilizarea tușului alb.

Arata precum o dantela pe piele, sunt abia vizibile si extrem de delicate. Tatuajele albe, desi sunt mult mai dureroase decat cele obisnuite, au inceput sa prinda tot mai mult teren in ultima vreme.

Tot mai multe vedete din lumea larga renunta la clasicele desene cu cerneala inchisa la culoare in favoarea desenelor pe piele cu vopsea alba.

Procedeul este acelasi ca si in cazul tatuajelor obisnuite, insa se foloseste un tus incolor, chiar daca i se spune cerneala alba, si care ingroasa pielea. De aceea sunt si mai dureroase decat cele clasice. Zonele cel mai putin sensibile sunt exteriorul umarului si spatele, iar un asemenea tatuaj te va incuraja sa porti cat mai mult bluze fara umeri ori rochite cu spatele decotat. Cele la incheietura mainii sunt mai dificil de realizat in aceasta nuanta, intrucat zona este foarte dureroasa, dar efortul merita pentru ca sunt foarte frumoase.

Modelele de tatuaj alb sunt, de regula foarte feminine, foarte delicate, de-a dreptul glamour. Nu sunt foarte evidente si, la o adica, sunt mai usor de ascuns, de trecut cu vederea, chiar daca sunt la fel de greu de sters precum cele cu cerneala colorata.

Un tatuaj alb costa, in medie, 200 de lei pentru un desen de 7 cm x 7 cm. Insa pretul difera in functie de complexitatea desenului, dar si de locul pe care vrei sa il tatuezi.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *