Skip to content
Sport

“Ţeapă” pentru Marica! Îi cer bani să-I deschidă contul de Instagram. “Sunt un fraier”

Fostul internaţional Ciprian Marica a povestit pe pagina sa de facobook, farsa a cărui victimă a căzut. Nişte “vânători” de vedete pe contul de Instagram i-au solicitat acces la cont, cu promisiunea că îi va autentifica pagina. Pentru ca mai târiziu să-I ceară bani pentru a putea accesa propria pagină.

„Haideți să vă spun ce fraier sunt și cum mi-au blocat niște “băieți deștepți” contul de Instagram, ciprianmaricaoficial. Am primit un mail de la Instagram Official și nu mă uit ca fraierul să verific adresa de mail care era: [email protected] În acest mail îmi spun că vor sa îmi verifice Instagramul și să-l autentifice ca fiind oficial și pentru asta au nevoie de o poză cu mine și cu buletinul. În mașină, cu buletinul în mână fără să stau prea mult pe gânduri, rog un prieten, “fă-mi mai repede o poză să le trimit la ăștia să-l pună și mie văzutul ăla albastru” și, hop, le trimit poza. În așteptarea cerculețului albastru de autentificare, am primit un mare “disabled account” și dacă vreau contul înapoi trebuie sa plătesc “a compensation” Ce am făcut ?!  Încerc să mă conectez din nou și mai primesc un mail de la Facebook de data asta :)) vă atașez adresa de mail de la care am primit, că o dată am fost fraier, a doua oară mă uit. Văd că Facebook-ul nu au reușit să-l blocheze.

Acum întrebarea este: a mai pățit cineva asta ? Știe cineva ce este de făcut și cum pot rezolva să îmi recuperez contul?”, a povestit  Ciprian Marica pe pagina de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *