Teatrul din România care a eliminat cifra 13 din sălile de spectacol. Care a fost motivul

Sursa foto: cultura.sibiu

Fără cifra 13 în sălile de spectacole ale Teatrului Gong. După ce unii spectatori au spus că nu vor să se așeze pe locul cu numărul 13, pentru că le aduce ghinion, reprezentanții Teatrului pentru Copii și Tineret din Sibiu au anunțat că modifică structura sălilor de spectacol și elimină toate locurile notate cu cifra 13.

„Se pare că pentru unii dintre spectatorii noștri acest număr este asociat cu ghinionul. Venim în întâmpinare spectatorilor noștri pentru o experiență excelentă la teatru”, a spus, pentru Antena 3 CNN, Adrian Tibu, managerul Teatrului pentru Copii şi Tineret

Reprezentanții Teatrului pentru Copii și Tineret Gong din Sibiu au modificat structura sălilor pentru confortul spectatorilor.

„Spectatorii sunt rațiunea noastră de a exista, iar pentru a evita orice disconfort creat de așezarea publicului în sală, am hotărât că e mai simplu să evităm rândurile cu numărul 13, precum și locurile notate cu acest număr”, a mai spus Adrian Tibu, managerul Teatrului pentru Copii şi Tineret.

Totuși, mulți iubitori de teatru nu sunt superstițioși.

„Consider că 13 nu este un număr ghinionist. Cred că este o chestie destul de banală să scoți pur și simplu un număr”, spune cineva.

„Nu sunt superstițioasă. Pentru mine personal, 13 este doar o altă cifră. Deci, și dacă aș fi luat bilet și stăteam pe rândul 13 sau pe scaun cu 13, tot același lucru era. Foarte bine, dacă pe unii oameni deranja”, a mai spus cineva.

Pe scena Teatrului Gong vor avea loc, în acest sfârșit de săptămână ultimele evenimente din cadrul stațiunii estivale, înainte de începerea noului an școlar.

Citeste mai mult AICI

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: