Skip to content
Societate

Teatrul Naţional Bucureşti anunţă reluarea spectacolelor în toate sălile din 5 februarie

Facebook
" "

Teatrul Naţional „I.L. Caragiale” din Bucureşti anunţă reluarea spectacolelor în toate sălile, din 5 februarie, cu respectarea tuturor normele în vigoare, impuse de pandemia de Covid-19. Sălile vor putea fi ocupate în proporţie de 30% din capacitate, potrivit instituţiei.

„Noi suntem pregătiţi de a relua cât mai repede stagiunea. Avem nevoie de asta din toate punctele de vedere. Sufleteşte, moral, profesional, financiar… Instituţia teatrală, fără activitate specifică, nu poate fi justificată ca o fiinţă vie, cum credem noi că este.

" "
" "

Pentru noi, este vital să aflăm că putem deschide stagiunea”, a declarat managerul TNB, Ion Caramitru.

Începând din 5 februarie, Teatrul Naţional „I.L.Caragiale” programează reprezentaţii în toate sălile.

Între primele spectacole pe care le veţi putea vedea începând cu această dată se numără: „Jurnal de România.1989” – premieră a verii 2020 la TNB şi „Noii infractori” (la Sala Mare), „Preşul” şi „Frumos e în septembrie la Veneţia” (Sala Studio), „Orchestra Titanic” şi „Omul care a văzut moartea” (Sala Pictura), la Atelier – cel mai nou spectacol, „Incognito”, de Nick Payne, precum şi „Anonimul veneţian”, sau „20 de ani în Siberia”, aşadar o paletă largă de oferte repertoriale, întregită, la Sala Media, unde, duminică, de la ora 11.00, „Magicianul Poveştilor” îi invită pe cei mai mici dintre spectatorii TNB la o reîntâlnire cu „Jocul de-a Teatrul şi lumea basmelor româneşti”.

Programul complet al următoarei perioade este publicat pe pagina de internet a teatrului, www.tnb.ro, în Calendar.

Biletele se pun în vânzare la Casa de bilete a TNB începând de sâmbătă, 23 ianuarie, ora 11.00, precum şi online, pe platforma www.mystage.ro.

Programul Casei de bilete a TNB  în perioada 23  ianuarie – 4 februarie: între orele 11.00 – 18.00, iar luni, 25 ianuarie de la ora 10.00, la ora 16.00. În zilele de 5,6 şi 7 februarie – de la ora 10.00 la ora 19.00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *