Skip to content
Politică

Tehnocraţii calcă pe urmele PDL. Daniel Savu: Cine ne-a impus o astfel de guvernare şi cu sprijinul cui…

Senatorul Daniel Savu (fost membru PSD) îi demască pe actualii guvernanţi tehnocraţi, acuzându-i – printre altele – că repetă stilul cabinetetelor PDL Emil Boc şi Mihai-Răzvan Ungureanu.

Parlamentarul scrie, miercuri, pe blog, că membrii executivului Dacian Cioloş „reface tradiția guvernării PDL, când fiecare săptămână devenea prilej de nemulțumire sau protest pentru câte o categorie socială”.

Concret, Daniel Savu se plânge de nepăsarea tehnocraţilor pentru plata corespunzătoare a medicilor.

„Iată că după patru ani deciziile restrictive se întorc, astfel încât alături de profesori, funcționari publici sau agricultori, a venit și rândul medicilor să intre în conflict cu Minsterul Sănătății, din cauza modului în care le sunt plătite gărzile suplimentare, punctează Savu.

Totodată, fostul ofiţer SRI de contraspionaj arată cu degetul spre lipsa de interes manifestată de către tehnocraţi, punând în antiteză dialogul existent în guvernarea trecută.

„Răspunsul este simplu și clar, cinic, dar adevărat: ordinul de la Bruxelles spune că România nu trebuie să cheltuie prea mulți bani pe salarii sau pe alte beneficii, de orice fel! Cu alte cuvinte, austeritate indiferent de consecințe, iar oamenii trimiși să ne conducă nu fac altceva decât să respecte acest ordin.

Cine ne-a impus o astfel de guvernare și cu ce scop, pentru cât timp și cu sprijinul cui, rămân probabil temele care până la finalul acestui an ne vor lămuri spre ce ne îndreptăm, în ce direcție va merge România”, încheie Daniel Savu.

Citiţi AICI întregul articol al senatorului.

1 comentariu la “Tehnocraţii calcă pe urmele PDL. Daniel Savu: Cine ne-a impus o astfel de guvernare şi cu sprijinul cui…

  1. Cum cine? Bruxelles-ul si PPE, doar interesul marilor economii europene nu este sa prospere Romania, ci sa ramanem doar o piata de desfacere pentru produsele lor si un rezervor de furta de munca ieftina!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *