Skip to content
Politică

Tehnocratul proprietar de offshore-uri și conturi bancare de sute de mii de euro. Fabuloasa avere a lui Biriș

Gabriel Biriș, tehnocratul care dorea să taxeze românii fără venit pentru a plăti contribuțiile la sănătate (CASS-ul), are două firme off-shore, potrivi declarației sale de avere.

Astfel, potrivit declarației de interese, secratarul de stat în Ministerul Finanțelor, Gabriel Biriș deține două firme offshore,  este asociat în 7 firme, 2 dintre ele off-shore – la BADUMA LTD, iar în declaraţia sa de avere sunt trecuți 105.000 dolari.

Totodată, secretarul de la finanțe mai deține: depozite şi conturi: 119.000 euro şi 714.000 lei, acţiuni/părţi sociale: The Foundations Feeder – 50.000 euro, împrumuturi: 132.000 euro, credit 201.000 euro

Biriș este și acționar la o fundație din Luxembourg. De asemenea, acesta mai deţine împreună cu soţia: 4 terenuri,  5 apartamente și 3 maşini.

Informațiile au fost prezentate joi seară, la emisiunea 100 de minute, de la Antena 3.

1 comentariu la “Tehnocratul proprietar de offshore-uri și conturi bancare de sute de mii de euro. Fabuloasa avere a lui Biriș

  1. DE UNDE ATATA BANET ? CE LUCREAZA SOTIA ? SUNT CONTROLATE FIRMELE ACESTOR VAGABONZI ? CONFLICT DE INTERESE ? UNDE ESTE A.N.A.F-UL? HOTI STRIGA HOTI . RUSINE .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *