Skip to content
Economie Societate

Telekom Romania anunţă prelungirea cu un an a mandatului lui Miroslav Majoroš, în poziţia de CEO, de la 1 ianuarie 2020

Grupul de companii Telekom Romania a anunţat luni prelungirea cu un an a mandatului lui Miroslav Majoroš în poziţia de CEO, începând cu data de 1 ianuarie 2020, acesta fiind numit în poziţia de CEO al Telekom Romania la 1 ianuarie 2016.

”Telekom Romania va continua procesul de transformare în beneficiul clienţilor, angajaţilor şi acţionarilor companiei”, a declarat Michael Tsamaz, preşedinte şi CEO, OTE Group şi preşedinte al Consiliului de Administraţie al Telekom Romania Communications, informează news.ro.

Miroslav Majoroš a fost preşedinte/CEO al Slovak Telekom din 2003 şi membru al Consiliului de Administraţie. În 2005 a devenit preşedinte al Consiliului de Administraţie al Slovak Telekom. A fost membru al Consiliului de Administraţie al T-Mobile Slovensko din 2003, iar din vara anului 2009 până la 30 iunie 2010, a fost preşedinte al Consilului de Administraţie. Din 1 iulie 2010, a deţinut poziţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie şi CEO Slovak Telekom.

În perioada 1994 – 2002 a lucrat pentru IBM Slovacia, ajungând în poziţia de director general, iar din 2000 până în 2002 a deţinut această poziţie atât pentru IBM Cehia, cât şi pentru IBM Slovacia. Majoroš a absolvit Facultatea de Electronică şi Informatică din cadrul Universităţii Slovace de Tehnologie din Bratislava.

Telekom Romania este prezentă pe piaţa românească din 2014, după rebranding-ul comun al Romtelecom şi Cosmote România.

Telekom aparţine Deutsche Telekom, una dintre companiile lider global de telecomunicaţii integrate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *