Skip to content
Politică

Telenovelă mexicană în familia Adamescu: Soția, ahtiată după bani!

adevarul.ro

Alexander Adamescu, fiul omului de afaceri Dan Adamescu, a transmis un mesaj la moartea tatălui său, în care precizează detalii din culisele vieții sale – „acesta este adevărul despre tatăl meu”, scrie acesta.

Dan Adamescu a murit, la vârsta de 68 de ani, pe patul unui spital din București, unde se afla din decembrie. El era condamnat la 4 ani și 4 luni închisoare cu executare și a ajuns din penitenciar la spital.

CITIȚI ȘI: Unul dintre cei mai influenți oameni de afaceri din România A MURIT!

„A crezut pana la capat in dreptate. Era convins ca va fi achitat, caci nu putea sa conceapa ca intr-un stat de drept poate fi condamnat fara probe. Din pacate a murit pierzandu-si increderea in Romania si pofta de viata. A fost parasit de sotia iubita in cele mai grele momente, dovedind astfel ca a fost ahtiata strict dupa banii lui. Compania pe care a crescut-o timp de 15 ani, Astra Asigurari, i-a fost falimentata de oameni care l-au acuzat apoi de consecintele actiunilor lor. Azi toate firmele lui sunt pe cale sa fie nationalizate in urma acestor nedreptati. Iar eu pus pe lista neagra. A fost prea mult chiar si pentru luptatorul Dan Adamescu! Acesta este adevarul despre tatal meu. Multi au ales sa-l judece fara sa-i cunoasca situatia si fara sa-l cunoasca cu adevarat. A fost un om demn, caruia nu-i facea placere sa iasa in fata, preferand sa isi vada de treaba. Nu s-a aparat public la fiecare acuzatie primita. A creat mii de locuri de munca si a format profesionisti, care stiu ca si azi ii poarta recunostinta. A fost un om pentru care numai gradul de inteligenta si volumul de munca au dat masura succesului sau. Nimeni si nimic altceva! Iar eu voi lupta pana la capat pentru a face cunoscut cata nedreptate i s-a facut de catre un stat opresiv, care confunda dreptatea cu interese oculte si care a ales sa condamne unul dintre putinii oameni de afaceri autentici.. Sa-ti fie tarana usoara, tata!”, a transmis Alexander Adamescu.

1 comentariu la “Telenovelă mexicană în familia Adamescu: Soția, ahtiată după bani!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *