Skip to content
Sport

Teleorman, judeţul cu două stadioane, dar fără echipă în primele două ligi

Judeţul Teleorman va beneficia de încă un stadion modern, în Alexandria, după ce s-a ridicat deja unul în Turnu Măgurele. Valoarea investiţiei este de aproximativ 8 milioane de euro.

Compania Naţională de Investiţii a anunţat că a atribuit contractul pentru reconstruirea Stadionului Municipial din Alexandria, noua arenă urmând să aibă 5.500 de locuri, nocturnă şi toate facilităţile unui stadion modern.
Ritmul de dezvoltare a infrastructurii sportive din Teleorman este cu mult peste performanţele sportive. În urmă cu un an, la Turnu Măgurele a fost dat în folosinţă un nou stadion, cu o capacitate de 2.000 de locuri, care a necesitat o investiţie de 3 milioane de euro. Aici joacă Turris Turnu Măgurele, echipă controlată de fiul lui Liviu Dragnea, scrie telekomsport.ro.
Interesant este că nicio echipă din Teleorman nu joacă în primele două ligi din România. Cea mai bine clasată este Turris Turnu Măgurele, primul loc în Liga a 3-a, seria C3, cu şanse reale de promovare. CSM Alexandria, echipa din oraşul în care va fi ridicată noua arenă, se află abia pe locul 6, la 11 puncte de locul care asigură promovarea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *